Tung tung förlust..

Ja det blev tyvärr ännu en tung 4-3 förlust. Liten besviken då jag tycker att vi var värda iaf 1 poäng.

Matchen började i ett högt tempo och vi var laddade till max. Höken gör snyggt 1-0 men sen kommer en onödig dipp när dom rycker ifrån till 3-1. 2 av målen tycker jag vi bjuder då vi tappar puck vid blå. Snöpligt? Ja absolut, men nu tycker jag vi borde lära oss av våra misstag, vi behöver inte alltid va så konstruktiva , ibland måste vi lägga sarg ut även fast det inte ser så snyggt ut. I pausen pratade vi just om dom bitarna och det blev mycket bättre.

För i andra tycker jag det är vi som driver och visar att vi vill vända matchen. Kunde Trelleborg göra det mot oss så kunde fan vi också göra det. Så gick tugget och när dennis gör 3-2 efter en retur hade vi vittring igen. Två lite onödiga utvisningar i slutet av andra perioden gjorde att dom fick 5 mot 3 och vips så stod 4-2! Jonstorp hade även 2 klockrent i stolpen innan perioden slutar, så där hade vi TUR!!

Inför sista hade vi inte så mycket att förlora,  Vinner perioden med 1-0 efter mål av Ågren. Vi är också rikitgt nära en kvittering i slutet när rille träffar stolpen. Men tyvärr har vi inte det där flytet som man behöver mot dom här lagen. Jonstorp e ett bra gäng. Det är vi också, och det har vi bevisat hela säsong, och åtminstonde ikväll.. Tror Jonstorp blev lite skärrade över att vi hängde med så bra som vi gjorde.

En grymt viktigt match på torsdag , vinst där och vi är med i leken igen. Tills dess tar vi med oss de 2 sista perioderna, de var bra idag...

Hoppas också det kommer mycket folk till hallen på torsdag... (för det var det inte ikväll iaf)