Hänt i veckan..

Kan börja med att skriva några om den senaste matchen mot Hässleholm.

Vi gör ingen vidare match där nere tyvärr,det var inte snyggt,välspelat på något sätt. Men vi visar en jäkla moral och lyckas tillslut vinna matchen.(STARKT)

Matchvinnare blev togge i målet som återigen gör en kanon match, Lundin gör det vikitga 1-1 målet efter en fin pass från Rille. Matchen gick som nog många vet till straffar där togge räddar sina 2 och chris och jag sätter våra... Riktigt skön seger med tanke på att vi inte va så sugna på att sova över i Hässleholm.

Vi vill i laget vill också tacka alla tillresta supporter. Ni anar inte hur mycket det uppskattas, kul!

I veckan vilade vi från den sena måndagsträningen. Tisdagens träning såg rikitgt bra ut och det syntes att allvaret har börjat. Onsdag vila. Ikväll och imorgon tränar vi inför söndagens match. Mot vilka vet vi inte än, men det sägs att vi har hamnat i den södra serien med Trelleborg, Jonstorp och Osby ??????

Nu börjar det vi har väntat på hela säsongen. All träning och slit ska ge resultat. Men samtliga måste höja sig ett par snäpp ifall vi ska gå hela vägen iår. Det gör vi om alla gå in 100% samt lägger fokus på dom sakerna vi kan påverka..

På återseende

Andersson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0