Jaha

Nu har det några dagar gått sen vi vann serien och man har hunnit smälta det lite. Självklart är man ohehört stolt och glad, men får inte glömma att det är långt kvar till vårt mål, som är div.2. Med 4 omgångar kvar av serien så kan vi inte slappna av. Vi måste gnugga på och alla matcher är lika viktiga. Framförallt måste vi vara förberedda när allvaret börjar. Nu tycker jag vi borde lägga mycket träning på matchavgörande situationer såsom PP, boxplay, uppspel, spelvändning och kampövningar. Vi skall ha dom rätta förutsättingarna i år och sen är det upp till oss som spelar att ha rätt inställning och attityd.

Vi har i veckan tyvärr drabbats av lite sjukdomar i laget. Mackan,hoffa,kecke,friberg och jonte ligger hemma och kurera sig. Hoppas många av er kommer till träningen ikväll så femmorna kommer på plats.
På söndag möter vi lenhovda borta. Lenhovda som spelar om en playoff plats och har mycket att spela om. Det kommer bli en tuff match och det gäller att alla är med från start. Ryktet säger även att några supportes har hyrt minibuss med. Kul ! Laget kommer droppas in på if.kalmarhockey.se under kvällen.
 

Var även och Kollade på j-20 i Tisdags, khk hemma. Trots förlust med 0-5 tycker jag vi stoppade de 3 a-lagspelarna (från div.1) . Andre Jönsson som fyller 30 i år gjorde 1 ass. Säger väl det mesta!

#17

Kommentarer
Postat av: Andreas

Vi hade toppen roligt på Läktaren, bara en sak var att ni gjorde det för spännande för oss :D

2010-02-01 @ 00:25:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0