SERIESEGER!!

ja vi spelade hem seriesegern genom att vinna mot ha 74 ikväll. 6-0 blev det tillslut inför helt otroliga 743 åskade.
Första perioden börjar vi lite nervöst och det syntes även på spelet. Mycket felpass och ingen fart på rören, det gjorde även att vi drog på oss några onödiga utvisningar. Spelet blev ryckigt på något sätt och alla kom inte in i matchen ordentligt. Vi gick ändå till paus med en 1-0 ledning. Emil ågren snappar upp en pass från chris på bottre blå, kommer halv fri och har två man klängande men trots detta lyckas han lura målvakten och lägger upp den i taket, starkt gjort!

2:a perioden är vår starka i matchen och spelar ut ha74 fullständigt! 2-0 kommer efter en fin spelvänding, ågren tar in pucken och droppar till lundin, som prickskjuter upp den i högra krysset. Några minuter senare gör vi 3-0. Även det kommer efter en fin spelvändning där höcken spelar mackan i slottet som inte gör något misstag, snyggt! Efter det målet känner vi hur proppen går ur för ha74. 2 minuter senare gör 4-0 efter en grant PP mål, Höken får öppen kasse efter fint spel av hallberg och mig. 5-0 är också väldigt snyggt, Friberg grundlurar hela försvaret genom en sk. pausfint och spelar fram kecke som rakar in den i krysset.

Inför sista perioden lovar vi varandra att togge ska få hålla nollan. Vi spelar av matchen på ett hyggligt sett men slarvar tyvärr för mycket i egen zon. Dom skapar en del chanser men togge var rena väggen ikväll.
6-0 kommer när lundin gör sitt andra för dagen, då han kallt dribblar bort två man vid blå, tar ett par skär in och prickskjuter in slutresultat.

Vi gör kanske ingen "jätte" match men tycker andra perioden håller hög klass. 2:a femman visar vägen genom att göra tre mål, tycker alla krigade på bra trots att vi kan bli lite överambiösa ibland,framförallt i första perioden. Rikigt kul att se så mycket folk i hallen, hoppas vårt spel och hockeyn charmade er och att ni kommer tillbaka när kvalet börjar.