Kalmar-Eksjö

Det blev två poäng till slut , trots att vi haft matchen i våra egna händer så lyckades vi släppa in dem i tredje perioden. Eksjö är oerhört svårspelade och har en rejäl köttmur framför eget mål vilket gör att vi får massa halvchanser bara. Vi har lite missflyt med.
 Hur som helst så gör Lövet 1-0 , Friberg slå sedan påpassligt in en retur och ställningen är 2-0, i detta läge känns det som att vi har dem men ack så fel vi hade. Efter schabbel på blå från min sida i powerplay så kontrar dem in 2-1. Känns så jäkla onödigt att släppa de när det är mindre än en minut kvar! Vi går till pausvila med en 2-1 ledning i alla fall.
1.39 i tredje perioden kvitterar Eksjö till 2-2 och det är plötsligt match igen. Men vi repar oss och Ågren gör i samspel med Lövet snyggt 3-2. Då känns de som att vi borde avgöra men icke, Eksjö kvitterar igen istället efter slarv i egen zon. Då tycker captain att det är dags att kliva fram och gör 17.26  4-3 på en backhand mellan benen på Eksjös målvakt. Efter detta blir Eksjö slaka och drar på sig en utvisning istället vi håller relativit enkelt undan och vinner matchen med 4-3 !

En och en halv period idag är riktigt bra då kommer Eksjö ingenstans och vi spelar riktigt stabilt. Sen släpper vi lite och då får dem göra sina mål vilket är helt onödigt.
Tycker att vi gör en riktigt bra laginsats och att Togge i kassen är ruskigt bra !

Nu laddar vi inför j20 match mot Osby på tisdag för att sedan åka upp till Gislaved på onsdag och tvåla dit dem!