Allting är som vanligt

Ja vi fick sjunga vår segersång ännu en gång igår, vinst med 4-3 efter en stabil insats. Tycker vi spelar smart och ger dom inte så mycket lägen, det var väl isf i sista perioden då vi slarvade lite i egen zon. Ha74 får ganska billigt 1-0, sen gör dom ganska snyggt 2-0 i 5 mot 3. Där vi jagade alldeles för mycket puck! 2-1 kommer efter en presation av vår kanadensare (Chris) som vänder bort 2 man och frispelar lukas i slottet som lägger upp den i krysset. I andra perioden får vi ett ganska tidigt PP där jag hittar mackan på bottre som sedan styr upp den i nättaket. Trean kommer sedan när 1:a femman får bra tryck i anfallszonen. Calle lägger ner pucken mot mål och den dimper ner framför mig och kan gå runt målvakten o slå in den i öppen kasse. Tredje perioden är chansrikt åt båda hållen men Togge gör ett bra jobb i kassen. Med 5 minuter kvar av matchen gör mackan 4-2 i box. Calle stöter ut pucken och mackan kommer fri från kanten och hittar första kryss. Tyvärr gör vi det lite onödigt spännande och låter dom 3-4 i bytet efter. Dom plockar ut målvakten med någon minut kvar, lyckas skapa några vassa lägen men vi lyckas hålla undan och vinner matchen rättvist. Alla gör ett kanon jobb idag och visar moral när vi kommer tillbaka i matchen. 1:a femman visar vägen med 4 mål. Rille är fruktansvärd stabil och gör sällan misstag. Ekeberg som började på bänken går in och dödar utvisningar, kul å se! Togge spelar stabilt och motar 34 skott. Alla ska ha cred för en bra genomförd bortamatch.

Nu laddar vi om inför returmötet på Söndag. Hoppas att många kommer och stötta oss.