Vinst

Vinst med 8-2 i sista avgörande matchen mot lund. Efter Lördagens plattmatch var alla revanchsugna, och det syntes verkligen. Första Perioden börjar lite nervöst men när kecke prickar in 1-0 lossnar allt. Vi släpper den berömda handbromsen, åker skridskor och släpper pucken till varandra! Innan paus gör hoffa 2-0 med ett mäktigt slagskott från halva plan. I Andra perioden släpper vi in Lund lite onödigt i matchen när dom gör reduserar till 2-1.
Trots detta tullar vi inte på nåt och bara 3 minuter senare slår Ågren en riktigt fin smörpass till lundin som sen gör 3-1. 4-1 är en riktigt bjudning efter ett missat särspel från deras backar och jag kan bara lägga in den med backhand. Sista målet i andra perioden gör lundin sitt andra för kvällen med ett fin skott i skäret som leter sig in mellan benen på målvakten. I tredje pratar vi om att spela av matchen. 6-1 gör emilsson efter (ännu ett långskott). Hoffa gör 7-1 i PP, (hans andra för kvällen). Sista målet (8-2) gör mackan efter fin pass från Rille.

Summering: Flage gjorde om lite formationerna innan matchen för att vi skulle förstå allvaret. Vi tar det på rätt  sett och alla krigar in i det sista. Vi visar oss själva men framförallt för publiken att vi är ett bra gäng. Nya femmor kan vara en förklaring detta men även lugnet i båset kan vara nycklen. Skönt, då det blir mer fokus på rätt saker. Men Vi får inte glömma att lund gör ingen dålig match och har en del farliga lägen. Som tur visar Togge fin form och gör ännu en kanonmatch. Tycker även den nykomponerade "gammelfemman" visar vägen med rutin och gör också 4 mål. Men alla ska ha cred för vi reser oss efter lördagens skitmatch och går vinnande ur den här matchserien.