Gameday

Så var det dags för match igen. Efter vår dyngmatch mot Lenhovda senast så hoppas/tror jag att alla är rejält taggade till dagens match. Vi möter Skillingaryd som vi brukar ha relativt svårt för. Dem ställer ofta upp med en rejäl köttmur framför målet och får dem ett ledningsmål så krigar dem oftast tills dem dör. Så det gäller verkligen att vi är på tårna och tar till vara på våra chanser om vi ska vinna dagens match.
Det är också oerhört viktigt att vi gör bra matcher inför stundande playoff. Just nu kan det bli tre lag om jag har förstått de hela rätt - Lund har just nu fjärdeplatsen och möter i eftermiddag Diö som har tredjeplatsen två poäng före Lund. Glimma ligger på femte plats med 22 poäng och har tre poäng upp till Lund. Vilka det än blir så ska vi tvåla dit dem!

Träningarna i veckan har sett bra ut, bra fart och bra fokus.

Vi fick i söndags in ett bra nyförvärv och det är den kalmarfostrade Jesper Emilsson som kommer hem efter 3,5 år i Tingsryd. Han har den här säsongen spelat i j20 superelit och kommer bli ett mycket bra nyförvärv! Han kommer idag spela i tredjefemman. Hela laguppställningen finns på www.ifkalmarhockey.se .

På återhörande efter matchen ikväll!

 

/ #5


Kommentarer
Postat av: k

sjukt bra nyförvärv !

2010-02-07 @ 20:26:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0