1-0 i matcher....

Ja det blev tillslut seger ikväll med 6-4. Detta efter vi tog hand om grejerna i sista perioden. Överlag gör vi återigen ingen bra match, men visar ändå moral och det är stark att tillslut vinna matchen !

Första perioden är lite nervös från våran sida. Vi spelar lite slarvigt och släpper till en del chanser. (Tycker vi bjuder på båda deras mål).. Vi vinner dock perioden med 3-2, efter mål av Hoffa, Höglund och Lundin.

Andra perioden är inte så mycket att säga om. Vi har redan hört det i omklädningsrummet och kan för att göra en sak enkelt, Bedrövligt !!!!!!!! Hässleholm vann den med 0-2 och det i underkant då togge höll oss kvar i matchen.

I tredje lovade vi varandra att bara gå ut och köra, inte tänka så mycket... Vi släpper lite på styrspelet och forcheckar istället, då deras backar är ganska tröga. Flage går även tillbaka till dom gamla formationerna och spelet fungerade därefter mycket bättre. Vi åker skridskor,smällde på  och tvingade hässlehom dra på sig utvisningar. Det blev lite matchavgörande eftersom 2/3 mål gjordes i PP. Tredje periodens målskyttar, Jag , Calle och Höglund.

Nu gäller det att ladda om inför fredagens match. Kommer bli tufft och det gäller att vi verkligen är på tårna om vi skall göra matchserien kort! 372 betalande idag också. Det tackar vi för och vi hoppas på ett återseende ...