!!-!

Vinst ikväll mot skillingaryd med hela 11-1. Vi gör en bra genomförd match och siffrorna kunde ha blivit betydligt större. Första perioden är ganska jämn men tycker det är vi som har dom vassaste chanserna. Tyvärr ingen större utdelning och den slutar 1-1, målet gjordes av höken. I andra kommer en rikitig islossning då vi gör 3 mål på 41 sekunder. Trots timeout och målvaktsbyte hänger inte skillingaryd med alls. I tredje fortsätter vi åka mycke skridskor och släpper pucken fint och vinner även denna period med 5-0.

Det börjar närma sig playoff nu och vi har två matcher kvar att spela, (gislaved på tis och make belivies på sön.)
Viktigt att vi gör det vi har tränat på oavsett hur lätt det går. Idag funkade vårt PP ok, (3 mål tror jag),  men finns lite kvar att slipa på. Nu kör vi med 2 PP formationer som endast sköter detta. Även 2 boxplay formationer är handplockade och det även det ser bra ut. Idag dödade kecke och båtelsson utvisningar som aldrig förr. Dessutom 1 kasse framåt på 5 byten. Nyförvärvet Jesper Emilsson gjorde sin första match i a-laget och gjorde 2+1.
Alla gjorde en stabil instats idag. Skönt att se Jonte tillbaks i kassen efter sin skada. Synd att han inte fick hålla nollan bara.

Målskyttar: Jag 2, Emilsson 2, Höken 2, Dennis 2, Kecke, Borg och Chris.

Återigen tack alla , för den fina sången

#17


Kommentarer
Postat av: Stene

Världens bästa line up låt iaf...

2010-02-08 @ 19:05:48
Postat av: Zoder

Hur ser laget ut inför matchen ikväll?

2010-02-09 @ 09:46:58
Postat av: Zoder

Hur ser laget ut ikväll?

2010-02-09 @ 10:05:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0