Svar till Zoder

Jag håller med dig Zoder. Till viss del. Visst att vi måste upp en division och att vi måste ha några fina namn att marknadsföra med. Men innan vi får den ekonomin (har ingen aning om hur ekonomin är men hade vi haft så pass bra ekonmi borde vi ju värvat?) att kunna värva så pass bra spelare måste vi få upp intresset på andra sätt.
Sponsorer, publikintäkter och liknande. Kommer det mer folk på matcherna genererar det i mer sponsorer och mer pengar. Och framförallt ett stöd på läktaren som kan vara guld värt i kvalet. Hittar man på lite aktiviteter på matcherna kasnke man kan få lite folk på matcherna? Samtidigt som vi måste spela bra och vinna.

 Lustigt att barometern inte varit och gjort ett reportage? Vi är ju ändå det enda hockeylaget i Kalmar nu.

Kommentarer
Postat av: Zoder

Jag håller med dig. Ekonomi är A och O.

Men jag tror ändå att det är svårt att locka Kalmar publiken till hockey ( har varit med sen 1989) om det inte blir något alldeles extra.



Kom på en sak! Ett derby för 1000 år sen mot Nybooo hade vi Tre Drag som publikuppvärmare. Dom spelade o sjöng o sammtidigt åkte skridskor både innan match samt i pauserna, det va maxat.

Visst dom kostar nog en slant men någonstans måste man ju börja. Frågan är bara hur mycket föreningen vill satsa oxå...



Ang. klacken! Är du frisk o kry efter sässen så skall du få kännan på supporterklubbens tyngd i den årliga o väldigt omtyckta supportermatchen mot A-laget. Vi brukar alltid vinna.



Snart är trumman på plats i Iffehallen ;-)

2009-09-19 @ 20:26:01
URL: http://hem.bredband.net/mife/
Postat av: Hockey is life

Barometern borde skämmas, ett reportage om stans enda hockey lag borde vara på sin plats...

Lövet, fortsätt med din blogg, är rädd för att du tröttnar men , go on....

2009-09-19 @ 21:20:18
Postat av: Zoder

Har mailat Niclas Wassmo nu på östran.



Dom går ju ut o marknadsför sin tidning att dom "punktmarkerar alla lag i länet oavsett om dom ligger i allsvenskan eller div.6"



Få se om jag få ett svar, får jag det så lägger jag ut det på denna blogg.

2009-09-20 @ 21:33:55
URL: http://hem.bredband.net/mife/
Postat av: Stene

Det är ju så va, att man måste börja på isen, ha ett slagkfratigt lag, och det finns i år, och vi får tippa, men sen biten runt om är oerhört viktigt, det är det som gör att man får dit den som inte går för hockeyn, det ka va show, lotterier med klass, show, ljus och ljud, något som lockar alla, tyvärr är problemet att kalmar ishall inte djuer upp till det, minimala ytor och dåligt ljud och en ljusramp som inte är av denna värd, förra året gick ju säkringen under ett intro och jag tror de speglar lite hallen tyvärr. Men vänta bara tills nya hallen kommer och vi avancerat i systemet, då blir det andra bullar, nu som det ser ut går det kanske att göra lite grejer, men inte tillräckligt för att dra som vi vill, men tiden talar för oss och får vi som sagt matcharenan så kan vi slå oss fram på ett helt annat sätt.

2009-10-11 @ 15:40:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0