hmmm??

Sitter här och funderar igen. Förlust med 6-1 mot Diö. Vad hände?

Jo såhär är det. Första perioden kan jag inte säga så mycket om då jag var tvungen att gå av efter tio minuter. Dyngförkyld, ont i halsen och lite småyr på banan gjorde att manne fick hoppa in istället och gjorde det väldigt bra med sin kvickhet.

Vi åker inte tillräckligt mycket skridskor. Det är det enka svaret. Annars gör vi en hyfsad match. Vi gör det vi pratat om mer och mer och från läktaren ser man att vi verkligen försöker. Håkan sa det bra efter matchen att det är detaljer som behöver finslipas. Försvarszon. För vi skjuter ändå hela 41 skott men gör bara ett mål. I anfallszon snurrar vi friskt men det är kontringar Diö levde på idag. De är helt enkelt för dumma för att ha ett eget spel. Förlåt om det är någon Diö-spelare som läser detta men det är sanningen. Knacka sarg och åk bara. Forechecka med tre man och vara överallt och ingenstans. Visst det fungerade idag men när vi möter de nästa helg i hemmapremiären kommer det inte funka. Visst dom gjorde det bra, skridskorna gick som trumpinnar på de och de var heta. Det var skillnaden. Hade vi kommit upp i normal standard och tagit lite bättre avslut vinner vi den här matchen enkelt. Men det gjorde vi inte.

Jacob Svensson gick av efter första då han med kände sig krasslig. Tre matcher på fyra dagar får sina spår och det är ett par killar som inte känner sig helt 100. Ingen ursäkt men en liten förklaring kanske varför vi inte åkte skridskor? Jag vet inte. Svårt att sätta några bra ord på matchen då jag som sagt tyckte det såg hyfsat bra ut från läktaren. Förutom i försvarsspelet och att vi ger de mycket kontringar. De gör två mål de sista trettio sekunderna och det ska inte få hända.
Målet gjordes av Lucas Karlsson assisterad av Victor "cap" Höglund.

Vi måste visa att vi har lite jävlaranamma nästa helg och lite stolthet. Nästa vecka ska vi finslipa detaljer och träna träna träna. Som tur är har vi många bra träningsmatcher kvar och om man ska vara positiv så kan det inte vara helt fel att förlora i början. Det gör att vi blir ännu mer målvetna och vill träna och finslipa ännu mera.

Det är bara att ta med sig både det postiva som vi ska göra ännu bättre och det negativa som vi ska göra till något bra. Det kommer komma. Tålamod, träna och mycket hockeysnack på träningarna så kommer vi bli redo.

Nu ska jag sova. Hoppas jag mår bättre imorgon men det tvivlar jag på. Riktigt hängig och halsen är inte i form. Avslutar kvällen med en varm kopp te och hoppas det mjukar upp halsen lite.

Förresten, bra initiativ Zoder! Någonstans måste vi börja. Hoppas de hör av sig. Härligt att det finns sådana som du som brinner för det och gör något åt det. Det gillas!

Nya tag och ny träningsvecka imorgon!

// #19

Kommentarer
Postat av: Zoder

Här kommer svaret från Niclas Wassmo.



" Tack för ditt brev Peter.

Du kan vara helt lugn - självklart kommer vi att bevaka ishockeyn i

Kalmar. Och givetvis kommer vi att göra reportage om laget, men precis som

med all idrott tar vi det när det är säsong för det. Anledningen till att

vi inte har skrivit något om hockeyn i Kalmar under april-augusti är

givetvis att det då är lite "off-season". När deras seriepremiär närmar

sig kommer vi att ha texter om laget och kommande säsong!"



MVH/

Niclas Wassmo, sportchef Östran/Nyheterna

Tel: 0480/613 13 el. 070/380 47 99

Fax: 0480/875 45

Mail: [email protected]



Hej Niclas!



I din reklamsnutt " TESTA OSS NU" så säger du att ni punktmarkerar alla

lag i länet oavsett om det gäller allsvenskan eller div.6.



Gäller det bara fotboll o innebandy då? För något större repotage om hockeyn i Kalmar va väldigt länge sen ni gjorde, varför?



Som du säkert vet så har vi ett hockeylag även i kalmar, o jag tycker gott dom kan få lite plats i min tidning som jag läser varje dag, tycker inte du det?



Som jag har förstått det så har kalmar iår fått ihop ett väldigt

intressant lag på pappret, så ett litet repotage från iffehallen skulle

inte va helt fel om ni gjorde.



Det finns faktiskt fler lag i denna region än KFF Nybro Vikings.



mvH: Peter



2009-09-21 @ 15:52:53
URL: http://hem.bredband.net/mife/
Postat av: haha

För dumma??? eller är ni för dåliga!!!!

2009-09-22 @ 16:23:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0