Uppdatering

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att bloggen har varit dåligt uppdaterad dem senaste dagarna , men har haft fullt upp med jobb och träning!

I söndags gästade IFK Gislaved oss och man kan väl säga att vi körde över dem ganska enkelt. Slutresultatet 10-1 speglade verkligen matchen.

Man kan väl säga sammanfattningsvis att vi gör en hyfsad match men vi kan betydligt bättre. Matchen går inte till historien som den mest välspelade i alla fall. Gislaved saknade ett par gubbar och kan säkerligen bättre dem också, blir med största sannolikhet tufft när vi har dem på bortaplan 2010.

Imorgon gästar Eksjö HC oss i IFFEHallen. Det kommer bli en tuff match då Eksjö är betydligt bättre än var dem var förra året och vi hade de ganska tufft mot dem på bortaplan tidigare i år. Vi har en rejäl chans att hänga av dem från vår förstaplats imorgon och det är givetvis målsättningen!

Andersson vet mer om laguppställningen och kommer droppa den någon gång under morgondagen.

Slutligen kan vi säga att vi hoppas på mycket folk i hallen , det är ju trots allt toppmöte!


Vid tangentbordet : # 5


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan ni inte försöka gräva fram den gamla kamplåten från typ 90-talet? Refrängen gick ungefär "Fotboll är för tjejer men hockey det är grejer". Vore skitkul att höra den igen!

2009-12-17 @ 14:21:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0