Gsk hemma!

Veckan börjar närma sig sitt slut och på Söndag tar vi emot Gislaved hemma i iffehallen. Det har varit en nyttig vecka med bra träningar då vi har lagt mycket tid åt 5 mot 4 spel och kampövingar, även spelet runt kassen och aggressiviteten att vinna 2:a puckarna har tillkommit! Så förutsättingarna inför Söndagens match kan vi inte klaga på. Gislaved ligger på sista plats i tabellen med sällskap av make believes, båda har 7 poäng! Jag vet inte så mycket om laget mer än att dom e betydligt vassare än förra säsongen. Så det gäller att vara på tårna och att inte underskatta detta gäng. Gör vi det vi ska och håller oss till gameplan så ska vi vinna matchen ganska enkelt. Så mycket bättre är vi. Eftersom j-20 spelar borta mot Trellborg imorgon så är inte laget uttagen än. Det inlägget kommer imorn kväll. 

Div.2 lockar våran bästa poängplockare hittils, Christoffer Löfgren som kommer att efter jul flytta hem till Motala och spela för dom resten av säsongen. Tråkig nyhet för våran del då han har varit en vikigt kugge i laget. Vi önskar förstås honom all lycka! Vi ses i kvalet :) haha..

I övrigt är Friberg tillbaka i matchspel efter avstäning, Danne är tillbaka efter sin fotskada. Granath har kommit tillbaka och kommer att träna (till och börja med) tors och fre. Vi i laget hoppas på en fortsätting. En viktig profil som är nyttig på isen men framförallt utanför. Jonte är  tillbaka i kassen och har börjat träna försiktigt efter sina huvudskador. Hallberg och jag kommer att ta över bloggen efter lövet, då vi ska ge vår syn från laget!

Avslutningsvis så blev Ekeberg veckans miss pga dålig is. Välmött på Söndag kl 17.00/ Andersson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0