Gameday

Då var vi påväg till årets längsta bortmatch Vadstena (HC Wettern). Vi är just nu i Västervik tror jag och har väl någon timme kvar i bussen innan vi är framme i Vadstena. Idag är det en riktigt tuff match som väntar oss, så det gäller att vi alla är på tårna från start idag, något som vi inte var under hela matchen mot Eksjö i torsdags då vi vann med knappa 5-3 !

Vi saknar två gubbar idag och det är Andersson och Hoffa. Andersson som åkte på hjärnskakning och minnesförlust mot Eksjö i torsdags ligger hemma och kurerar sig inför julbordet istället. Hoffa håller på att flytta och kommer därför inte att medverka.

Laguppställningen finns på ifkalmarhockey.se men tror dock inte man kommer kunna följa matchen där idag. Jag kommer därför droppa ett inlägg så fort som möjligt efter matchen med slutresultatet!

Alla i bussen är i alla fall vråltaggade och sugna på att göra en betydligt bättre match än i torsdags och det vore ju underbart att gå till juluppehåll med åtta raka segrar!

/ #5

Kommentarer
Postat av: Kicki

Lycka till nu! Hela Motala kommer och hejjar på er! Iaf jag, katta, anna och frida! Stoffulo har lite att leva upp till :D

2009-12-20 @ 15:54:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0