6-3 mot "texas hockey"

 Hej alla..

Med en ganska stor skräll så sitter jag Victor Andersson och skriver mina första bloggrader i livet. Är ett tillfälligt vik/praktikant för lövet! Så varför och hur ska man då börja? Jo som ni har sett har det uteblivit lite "matchref" ett par omgångar av olika skäl. Det e dags för lite upptatering, mest tillägnat våra trogna supporter och alla andra som följer hockeyn i kalmar. Och nu till dagens match mot Rydaholm! Första perren går väl inte till historien direkt (ingen ovanlighet) men vi vinner den ändå med 2-1. VI MÅSTE göra bättre första perioder, mot bättre lag som vi kommer möta framöver kan det straffas direkt. Och detta vet vi och ska därför inte tjabba mer om det. 1-0 gör lövet helt på egen hand i boxplay, då han bladar förbi 2 man och sprätter upp den i bottre kryss,snyggt!  Kvitteringen lite senare får våran femma ta på sig, går bort oss på tek i anf. zon som dom utnyttjar snyggt. 2-1 gör jonny (emil ågren). Jag hittar han på bottre blå sen gör han allt på egen hand fintar 1 man och lägger snyggt upp pucken med backhand i taket. Andra perioden får vi en dålig start när 3:e inte få ut pucken och i å med det ett väldigt långt byte, 2-2 var ett faktum! Perioden fortsätter med mängder av utvisningar åt båda håll och när vi får ett pp slå ågren till igen. Ett mycket bra PP då vi visat tålmod och kyla. Jag lyckas få på mig två man och passar ner den till jonny i hörnet, Då han bryter han rakt in mot mål och från nästan ingen vinkel alls lyfter upp den i första kryss, typiskt loket å göra så, och att han lyckas framförallt! Sista perioden vinner vi med 3-1 och därmed så dödar vi matchen. 4-2 gör lukas riktigt snyggt när han åker igenom hela försvaret och skjuter ett placerat skott på stöt sidan. 5-2 gör jag, 6-2 gör lövet snyggt på egen hand i pp då hittar samma kryss som tidigare! Rydaholm gör sedan ett tröstmål och prickar in slutresultet 6-3...

Summering: Tycker vi gör en ganska dålig match förutom i tredje då vi släppte pucken hyffsat. Vi måste bli bättre på att börja matcherna bättre och att låta pucken göra jobbet. Uppspelen känns lite obekvämt emellanåt och det något vi måste träna på! Likaså inspelen i pp. Vi har svårt att komma in i zon på ett bra sätt! Det är ändå starkt å vinna trots att vi inte spelar på högsta nivå. Vi gör 6 mål idag igen men vi borde inte släppa till 38 skott mot ett sånt här lag. Togge e bäst idag och räddar oss när matchen står och väger.
Nu ska vi göra en bra vecka med match på söndag mot Gislaved. Mer info om den kommer senare!

Vid tangenterna / #17

Kommentarer
Postat av: Stene

Mer cred åt DJ;n

2009-12-07 @ 22:58:46
Postat av: andersson

det kommer det kommmer :)

2009-12-08 @ 10:17:14
Postat av: lövet

snyggaste målet står ändå andersson för, med en slagskottsfint öppnar han upp hela försvaret, trampar in mitt i slottet och trycker upp den i högra krysset. Riktigt fint!

2009-12-08 @ 14:20:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0